Romana English Français Русский Deutsch
Home
Istoric
Despre NAVROM
Certificari
Proiecte
Grupul de firme NAVROM
Servicii NAVROM
Contact
Flota NAVROM
Informatii Utile

Prezentare NAVROM

Compania NAVROM transporta anual peste 10 milioane tone de marfuri din cele mai diverse: minereu, carbune, ciment, calcar, cereale, ingrasaminte, laminate, piese si echipamente, etc. Aceste marfuri parcurg atat rute interne (Galati, Constanta, Cernavoda, Medgidia, Mahmudia, etc.) cat si rute internationale catre Ucraina, Moldova, Bulgaria, Serbia, Croatia, Ungaria, Slovacia, Austria si Germania.

Flota de transport marfuri a companiei cuprinde barje acoperite si fara capace cu capacitati intre 1000-3000 tone, slepuri si ceamuri cu capacitate de 1000-1100 tone si barje-tanc cu capacitate de 1300 tone. Pentru propulsarea si manevrarea lor C.N.F.R. NAVROM S.A. dispune de impingatoare cu puteri cuprinse intre 800-3500 CP si remorchere de 400-550 CP.

Beneficiind de o finantare IFC / Banca Mondiala, C.N.F.R. NAVROM S.A. a realizat in perioada 2006-2007 un amplu program de modernizare a flotei, care a constat in remotorizarea si echiparea completa a 14 impingatoare de linie. Ulterior programul a continuat cu fonduri proprii, fiind modernizate 7 impingatoare de manevra, patru impingatoare de 1600 CP cu pescaj redus, achizitionate in perioada 2011-2015, precum si alte doua impingatoare de linie de 2500 CP aflate deja in dotarea companiei.

Folosind aceste nave se poate asigura transportul, intr-un singur convoi, a unor cantitati de marfa de pana la 15.000 tone marfa pe rute interne si 10.000 tone pe rute externe.

Drumul marfurilor intre Constanta si Rotterdam se scurteaza cu cca. 5.000 de km pe traseul navigabil european Dunare-Main-Rin. Pe acest traseu compania NAVROM poate realiza in 20 de zile transporturi de marfuri de la Constanta la Regensburg.
Home | Istoric | Despre NAVROM | Certificari | Proiecte | Grupul de firme NAVROM | Servicii NAVROM | Contact | Flota NAVROM | Informatii Utile | Site Map
Copyright © 2007-2019, NAVROM
Un principiu de baza in compania noastra este confidentialitatea informatiilor personale furnizate de clienti, parteneri si colaboratori cat si de vizitatorii acestui website. Compania noastra respecta prevederile legale in domeniul prelucrarii datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati pagina urmatoare.
Our company is GDPR-compliant. To learn more about how we comply with GDPR visit this page.